Управленски практически онлайн форум на тема:

„Възнаграждения на екипа на денталната практика – от гледна точка на устойчивото управление, финансите, правото и човешките ресурси”

5 декември (събота) – от 10 до 17 ч.13 декември (неделя) – от 15:30 до 18 ч.

Възнаграждения на екипа на денталната практика
С участието на Петър Горялов, Ирина Горялова, Стойне Василев, Мария Радева, Неделчо Ситнов, Надежда Георгиева, Мария Рац, Камен Атанасов


Организатор: Асоциацията на денталните мениджъри в България (АДМБ) в партньорство с DreamersDo Академията за устойчивото управление на денталната практика.


Управленският практически форум на АДМБ е създаден със специалната подкрепа на Петър Горялов и Ирина Горялова – основатели на DreamersDo Академията за устойчивото управление на денталната практика. Те цялостно проектират и водят събитието и ще го фасилитират в практическите му части. Ирина и Петър подкрепят събитието, вдъхновени от по-голямата визия за повече устойчиви дентални практики и повече здрави, усмихнати и уверени пациенти. Събитието ще се проведе в две части и ще включва работа по групи.


ПРОГРАМА

I ЧАСТ

5 декември (събота)

10-12:30 ч. “Финансови аспекти при определяне на възнагражденията в денталните практики“ – Стойне Василев

Едно от най-сложните и същевременно от най-важните неща във всяка дейност е определянето на справедливи и адекватни възнаграждения за хората, с които работим. Те не са просто наши служители, а един от факторите за успеха на нашата дентална практика.Ще разгледаме основните аспекти при определянето на възнагражденията от финансова гледна точка и как да създадем устойчива и справедлива система за тази цел. Ще представим двата основни подхода във взаимоотношенията ни със служителите и какви са плюсовете и минусите на всеки един от тях.

12:30-13:30 – Почивка

13:30-14:15 – “Трудовите възнаграждения през погледа на юриста” – лекция и сесия с въпроси и отговори с адвокат Мария Радева.

14:15-14:55 – “Как софтуерът за организация на денталната практика улеснява собственика в управлението на възнагражденията?”

14:15-14:35 Неделчо Ситнов, собственик на дентален софтуер за управление на денталната практика GoDento   

14:35-14:55 – Надежда Георгиева, собственик на дентален софтуер за управление на денталната практика Dental Cloud Pro

14:55-15:10 – Почивка

15:10-17:00 ч. – “Възнаграждението като инструмент за постигане на устойчиви клинични и финансови резултати” – работна сесия, фасилитирана от Петър Горялов и Ирина Горялова. Кои са 5-те лоста, с които да оцените доколко като собственик сте готов да промените възнагражденията в денталната практика по устойчив начин?Сесията включва индивидуална и групова работа.


ПРОГРАМА – II ЧАСТ

13 декември (неделя) 

15:30-16:30 – “Принос, мотивация и възнаграждения” с Мария Рац,

16:30-17:30 – “Възнагражденията и придобивките – основа за наемане, мотивация и задържане” с Камен Атанасов, мениджър по управление ефективността на хората, Теленор България.

17:30-18:00 – Набелязване на следващи практически стъпки.


ВОДЕЩИ

Създатели и водещи на цялото събитие и фасилитатори на практическата част: Ирина Горялова и Петър Горялов. Те са предприемачи, коучове, консултанти и фасилитатори по устойчиво организационно управление и създатели на DreamersDo. Основатели са и на DreamersDo Академията за устойчиво управление на денталната практика. Тя е единствена по рода си цялостна система от практически курсове и работилници, които подкрепят собствениците да управляват практиките си така, че да постигат устойчиви клинични и финансови резултати. Ирина и Петър са с множество международни признания. Имат 14-годишен опит с едни от най-напредничавите управители и компании в корпоративния сектор, както и с десетки дентални кабинети и клиники, вкл. едни от водещите дентални практики в България. Те са първите, които повдигат темата за устойчивото управление на денталните практики. Били са лектори по темата за устойчивото управление на денталната практика като бизнес на София Дентал Мийтинг 2018 г. Като експерти по устойчиво организационно управление през 2018 г. са членове на журито на конкурса “Дентален мениджър на годината – “АДМИРА”. Той е организиран от АДМБ.


Гост-лектори: 

Стойне Василев – независим финансов консултант. Той е инвеститор, предприемач. И собственик на най-популярния сайт за лични финанси – SmartMoney.bg. Председател на Българска асоциация на личните финансови консултанти. Автор на бестселъра “Умни пари”.

Мария Радева – доктор по право, работи в системата на НЗОКдо 2010 г. След това практикува като адвокат в сферата на медицинското право, здравното и социалното осигуряване. През 2014 г. защитава докторска дисертация в Пловдивския университет. От 2012 г. е асистент, а 2 години по-късно и главен асистент в Юридическия факултет на Русенския университет. Преподавател по трудово и осигурително право, медицинско право, социално и здравно законодателство.

Мария Рац има повече от 18 години многостранен опит в управление и развитие на хората в компании от различни индустрии. Това са телекомуникации, медии, ИТ, одит и консултиране, застраховане, банки, центрове за споделени услуги, транспорт и логистика, както и в здравеопазването. Опитът ѝ включва управление на хора и ресурси в условия на промяна, повишаване на ефективността на бизнес процесите в организацията при преструктуриране, разработка на програми за развитие на служителите. Идентифициране и задържане на таланти, оценка на потенциала и кариерно консултиране и обучение и коучинг на хора от различни сфери и нива в компанията. През 2014 г. Мария поставя началото на Академията на PricewaterhouseCoopers в България. Завършила е икономика в Икономически университет – Варна и “Управление на човешките ресурси” към програмата на Open University, UK, в Нов български университет. Завършила е сертификационна от ICF програма към Erickson International College Canada. Тя е сертифициран професионален коуч. В момента завършва магистратура по психология със специализация в Психология на здравето в Софийския университет.

Камен Атанасов има над 15 години опит в сферата на човешките ресурси (консултиране, възнаграждения и придобивки, мениджмънт). Почти 5 г. е на последната си позиция People Effectiveness Manager в Теленор България. Позицията обхваща областите Възнаграждения и придобивки, Стратегически ЧР, Фасилити и Автопарк. Преди работата си в Теленор е представлявал 3 г. Mercer LLC (консултантска компания) в България.Преди това е бил директор Човешки ресурси на Алкател-Лусент България (около 2500 души персонал)

Инвестиция:
Плащането е предварително.

След плащането ще получите два отделни Zoom линка за включване на 5 декември и 13 декември.


Членове на АДМБ – 290 лв. с ДДС
Нечленове на АДМБ – 390 лв с ДДС


За въпроси и записване:
Сергей Пенов на 0888 439 718

Банкова сметка в лева:

Получател: АДМБ
IBAN: BG12BPBI88981230013130 BIC: BPBIBGSF
БАНКА: ПОЩЕНСКА БАНКА

Основание за плащането: Такса участие в управленски практически форум