Some Alt Text
Some Alt Text

ИЗЛИЗА ОТ 1997 Г.

ОНЛАЙН ВЕСТНИК НА БЪЛГАРСКИТЕ ЗЪБОЛЕКАРИ

Some Alt Text

В подкрепа на денталните специалисти в тези трудни времена
Най-изтънченият иновативен смарт пакет от нововъведения,

представян досега от Carestream Dental

КАКВО Е НОВОТО В CS 9600?


Във време на социални ограничения и непрестанен страх за здравето на нашите близки и нас самите, екипът на Carestream Dental не спира да представя новости, целящи да разширят обхвата на Вашата дейност, да повишат точността и да ускорят процеса на работа. Най-високият клас дигитален рентгенов апарат CS 9600 вече официално разполага със следните нововъведения.

• Scan Ceph модул - Новата телерентгенографична опция използва усъвършенствания сканиращ модул с автоматични изчертавания;
• Tomosharp технология - изцяло нов алгоритъм дава най-добри в класа панорамни изображения;
• Интелигентно позициониране - автоматично открива Франкфурт равнината, за да елиминира грешката от позициониране и да предложи улеснение за персонала и образи без отклонения;
• Advanced Noise Reduction (ANR, напредничаво намаляване на шумовете) - алгоритъм, който намалява шумовете и запазва най-дребните детайли на образа - идеален за образи със срез 75 микрона;
Звукова комуникация - Позволява директна и ясна комуникация с пациента, целяща повишаване на комфорта както на персонала, така и на пациентите;

Но това не е всичко, фамилията CS 8100 вече има нов пакет функционалности. EVO функционалният пакет обединява в себе си новата TOMOSHARP технология, която дава най-добрите панорамни изображения и новите CS Adapt филтри за панорамни и телерентгенографични образи.
Фамилията CS 8100 3D също се възползва от новия Advanced Noise Reduction (ANR, напредничаво намаляване на шумовете) алгоритъм, който намалява шумовете и запазва най-дребните детайли на образа.
CS MAR опцията вече е валидна и за 3D изследвания на CS 8100 3D. Позната ни от ненадминатия CS 9600, тя редуцира досадните и пречещи на точната диагностика метални артефакти в 3D изследванията.

Повече информация за новостите при CS 8100 можете да намерите на този линк
Може и да прочетете тази информация и тук:


КАКВО Е НОВОТО В CS 8100?


Във време на социални ограничения и непрестанен страх за здравето на нашите близки и нас самите, екипът на Carestream Dental не спира да представя новости, целящи да разширят обхвата на Вашата дейност, да повишат точността и да ускорят процеса на работа.
Най-популярното семейство панорамни /3D/телерентгенови апарати CS 8100 вече разполага със следните нововъведения.

Целият свят посреща една нова временна действителност, в която повече от всякога е важно да се подкрепяме, грижим и придържаме един към друг.
Екипът на Carestream Dental продължава да се стреми в тези трудни времена да дава най-доброто от себе си и сме горди да споделим с нас най-изтънчения иновативен смарт пакет от нововъведения, представян от компанията досега.
Най-интелигентният CBCT (3D) апарат CS 9600 вече официално има модул за телерентгенография, който завършва идеята за 5 в 1 система, комбинирайки панорамни образи, 3D изследвания на пациент, 3D сканиране на модели / отливки, сканиране на лице и вече телерентгенографични изследвания. В допълнение CS 9600 продължава с обновления, които подобряват снемането на образи - по-лесно и по-интуитивно. За повече информация посетете нашия уеб адрес тук.
Може и да прочетете тази информация и тук:

CS IMAGING 8 – НОВА СОФТУЕРНА СТРАТЕГИЯ


CS IMAGING 8 предлага удобство и лекота на боравенето с образите, позволявайки им да се отварят и обработват само в един прозорец, независимо дали са 2D, 3D, CAD/CAM и т.н. Разполага с богат набор от инструменти за анализ и диагностика, повишаващи качеството на работа и даващи възможност за лесно споделяне на резултатите между Вас и колеги, пациенти и членове на Вашия екип.
За да е достъпен до повече компютри, даващ възможност на повече специалисти да работят с пациентските образи, с всеки закупен CS 8100, CS 9600 или интраорален скенер са налични 20 активации на новия CS Imaging 8. За всички останали клиенти, използващи по-стара версия на софтуера, има специални ценови пакети за ъпгрейд при необходимост.
CS Imaging 8 е наследник на дългогодишно използвания и все още актуален CS Imaging 7. Новата софтуерна стратегия цели по-лесна работа, по-бърз достъп до снимките, по-лесно споделяне. Модулността на софтуера Ви дава това, от което имате нужда, без излишни и затормозяващи опции.
Лесното споделяне Ви дава както бърза връзка с пациентите, така и бърза комуникация със зъботехнически лаборатории или други Ваши колеги. Оптимизацията за работа с тъчскрийн допълнително улеснява тези процеси.
Встрани виждате само няколко скрийншота, а при нужда наши специалисти с удоволствие ще Ви демонстрират на живо функционалностите на CS Imaging 8.

CS Adapt анатомични филтри – изцяло нов алгоритъм предоставя нови филтри за още по-добри панорамни и телерентгенографични изображения, съвместими с Вашите нужди и изисквания.

Всички нововъведения се поддържат от CS Imaging 8, последната версия на денталния софтуер на Carestream Dental, която дава достъп в една стъпка до всички пациентски изследвания - 2D, 3D, интраорални скенер модели, CAD/CAM данни и т.н.
За повече информация, кликнете тук.

Advanced Noise Reduction (ANR, напредничаво намаляване на шумовете) – алгоритъм, който намалява шумовете и запазва най-дребните детайли на образа – идеален за образи със срез 75 микрона

CS MAR – иновативен алгоритъм редуциращ артефактите от метал при 3D изображения. Опция налична само при CS 9600 вече е достъпна и при семейството на CS 8100. Изключителен полезен инструмент, елиминиращ и най-дребните метални артефакти.

Tomosharp технология - изцяло нов алгоритъм дава най-добри в класа панорамни изображения.