Д-р Калин Маринов: Софтуерът за менажиране на денталната практика goDento работи идеално добре и страшно много ме улеснява. Това заявява д-р Калин Маринов, Sky Dental CLINIC, във видеоклип на фирма „Патриция“. Видеоклипът е озаглавен „10 неща, без които не можете“.

Уточняваме, че с изключение на първите две – екипът и пациентите, т.е. човешкият фактор, останалите 8 – по думите на д-р Калин Маринов – не са степенувани по важност. Видеоклипът е с времетраене 22 минути. В 18-ата минута от него д-р Маринов поставя силен акцент върху предимствата на софтуера за менажиране на денталната практика goDento:

– За мен, заявява в част от отзива си той, goDento работи идеално добре. Страшно много ме улеснява. Статистиките, които можем да генерираме от goDento са значителни“.

Известно е, че управлението на всяка дентална практика се крепи на пет базисни елемента. Това са: собственикът/управител, екипът, посоката, т.е. целта, системата (всичко неодушевено – софтуери, протоколи, система за заплащане и пр.) и пациентите. Същественото е, че сред „десетте неща, без които не може“ д-р Маринов поставя съвременната апаратура и дигиталните технологии. Това са фотоапаратът, микроскопът, рентген и 3D, интраорален скенер, 3D принтер, CAD/CAM софтуер и софтуер за менажиране. С други думи – преимуществено в неодушевения секторсистемата.

Това категорично сочи, че

Една дентална практика днес не може да просперира без дигитални технологии и софтуер за менажиране

Прогресът й е немислим, ако не включи в арсенала си от управленски инструменти дигиталните технологии. И разбира се, най-важния инструмент, свързващото звено – софтуерът за менажирането на цялата практика.

Във фейсбук д-р Неделчо Ситнов, създател на goDento, изказа специалната си благодарност, за „доверието на д-р Калин Маринов от Sky Dental CLINIC за работата със софтуера goDento, с който той менажира денталната си практика!“ #godento#skydental#патриция

Ето и линк към целия видеоклип на фирма „Патриция“: https://fb.watch/4w8jgcT456/

Тук също можете да гледате целия видеоклип на фирма „Патриция“.

В клипа е включен и отзив за работата със софтуера goDento
Целият видеоклип на фирма „Патриция“. В 18-ата минута д-р Калин Маринов, Sky Dental CLINIC, споделя впечатленията си от работата със софтуера goDento