Изостава имунизацията на зъболекарите зъболекарите в Плевен. Имунизирани само 10-15% от желаещите, но това ще бъде приоритетното при следващата доставка. Това съобщава д-р Илиян Минчев, директор на РЗИ-Плевен за БНР.

В Плевен започва поставянето на втората ваксина на „Пфайзер“ и „Бионтех“ на 200 медици. Изостава ваксинацията на стоматолози и фармацевти поради липса на достатъчно количество, като от РЗИ се надяват да бъде преодоляно още следващата седмица.

В пет кабинета започна реимунизацията, съобщи д-р Илиян Минчев, директор на РЗИ.

„Ще има и имунизирани за първи път, медици ще бъдат. Ние имаме 212 за реимунизация.  Фактически 28 души ще бъдат с първа имунизация. Следващата очаквам да е в понеделник на 25-и“, каза той.

„Те, джипитата, реално половината са имунизирани вече. Повече изостават фармацевтите и зъболекарите, където са имунизирани само 10-15 процента от желаещите, но това ще бъде приоритетното при следващата доставка, както и двата старчески дома в Бохот и в Горна Митрополия. От 811 (имунизирани) досега има само една лека реакция  на колежка лекарка, но не е нищо особено, овладяна е още на момента“, каза д-р Минчев.

Източник: БНР

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА СИ НАПРАВИТЕ АБОНАМЕНТ ЗА „СТОМАТОЛОГИЧЕН СВЯТ“ НА PDF

„СТОМАТОЛОГИЧЕН СВЯТ“ НА PDF Е ИЗЦЯЛО НОВ ПРОДУКТ: 

Видео и аудио вестник. С други думи – информация, статии, съчетани с вградени чрез линкове видео, аудио файлове, записани чрез фейсбук на живо събития.

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ?

– Гарантирано разпространение – чрез линк или като прикачен файл на собствения си e-mail

– Не го съхранявате на бюрото си, а в паметта на компютъра

– Онлайн събития, които са се провели по различно време във фейсбук, са събрани на няколко страници. Можете да ги гледате на спокойствие, когато имате време

– Такива възможности хартията не дава

– Разбира се, можете да го разпечатвате и на хартия, на принтер, формат А-3

КАК ДА СЕ АБОНИРАТЕ?

Вижте тук