Обяви

 

 

 

Обяви

ILUMA CBCT

 

 

 

ILUMA CBCT

ПРОДАВА СЕ ILUMA CBCT – В ИДЕАЛНО СЪСТОЯНИЕ, РАБОТЕЩ И В МОМЕНТА

ILUMA CBCT

позволява висококачествено изобразяване на твърдите тъкани в лицево–челюстната област при експонация с максимална продължителност до 40 сек.

С едно 360° завъртане (10 – 70 сек)

се правят няколкостотин къси експонации. Върху образите могат да се правят точни измервания на разстояния и ъгли за целите на имплантологията, ортогнатната хирургия, ортодонтията. И навсякъде, където те са необходими.

ILUMA CBCT

ILUMA CBCT
• Подходящо за пациенти с клаустрофобия
• Ниска радиация
• Точна информация за интраосални лезии
• Представя промени в костните структури на ТМС
• Доказва патологични промени в носните и околоносните кухини
• Визуализира палато-вестибуларното разположение на ретенирани зъби

Цена: по договаряне
За контакти: 0888 850144

ДЕНТАЛЕН КАБИНЕТ
ПОД НАЕМ.
ИДЕАЛЕН ЦЕНТЪР СОФИЯ.

ЗА КОНТАКТ:
Д-Р АСЕН МАРИНОВ,
0888 41 90 40

Дава се под наем помещение за дентална клиника до Лъвов мост, с разрешителни за такава,170 квадрата, 5 отделни помещения и прием.

Телефон за контакт: 0887515646

Свободна смяна в кабинет в 26-та поликлиника, Люлин – 250 лв без режийни.

Телефон за контакт: 0887515646

НОВА ОБЯВА

Продавам стоматологичен юнит Текмил Фаворит. Маслен компресор, периферия, нова тапицерия.

Цена: 1500 лв.

За контакт: 0888-375565, д-р Младенов

Продава се отлично разбработена дентална практика в гр. Кнежа

Кабинетът е перфектно оборудван с всичко необходимо за работа на високо ниво. Оборудването се състои от: Дентален юнит Антос А5, дигитален напълно законен рентгенов апарат MyRay, наконечници Sirona T2 (Турбина,обратен,прав и повишаващ), фотополимерна лампа и ултразвуков скалер, вградени в стола, ултразвукова ваничка.
Компресор, мокра хирургична аспирация, машинна ендодонтия – безжичен накончник Dentsply Maillefer с 10 пълни комплекта Protaper Next, апекслокатор Woodpecker висок клас, много хиругични и други инструменти (40 комплекта), огромно количество дребен инструментариум – достатъчно за години работа, поне 20 комплекта ръчни канални инструменти, опъковъчна машина, всички необходими за работа материали за месеци напред.
Кабинетът се намира в МБАЛ гр. Кнежа. Наемът е 100 лв./месец. Още 100 лв./месец са другите разходи – ток, вода, отопление, интернет, стеризацията на инструментите,
дестилирана вода, пране и гладене на лигавници, изхвърляне на опасен отпадък. Около 200 лв/месец са всички разходи!
Започнах работа в кабинета през 2012г. През 2014 г. по европейска програма се закупи техника от висок клас от Медикал Депо на стойност 70 000 лв.
Отделно от това са закупени инструменти и материали за над 40 000 лв. След 8 години пътуване София-Кнежа искам да насоча усилията си само в моята клиника в София и
това е причината да продам практиката. Кабинетът работи и в момента и не е затварян. Има голям поток от пациенти и услигите на кабинета са много търсени и високо ценени.
Практиката е подходяща както за млад, така и за по-опитен колега.

Телефон за контакт : 0887597335

Можете да изпратите обявата на e-mail: ever.sp@abv.bg или sergeipenov@gmail.com или да попълните контактната форма и да изпратите обявата

2 + 3 =