В ПОМОЩ НА ЗЪБОЛЕКАРИТЕ В ГРИЖАТА ЗА КРАСИВАТА УСМИВКА

За терапевтични и профилактични цели е по-добре пациентите да използват продукт, препоръчан от лекуващия зъболекар. Той ще избере грижа за устната хигиена въз основа на индивидуалните нужди на пациента. Повечето съвременни пасти за зъби се характеризират с комбиниран ефект. Това е така поради факта, че включват редица активни съставки. Често едно и също вещество в състава на агента може да бъде активно по отношение на различни патологични процеси. В тази връзка ви представяме R.O.C.S. пасти за зъби.

 R.O.C.S. SENSITIVE Instant Relief
Sensitive

 R.O.C.S. SENSITIVE Instant Relief

е паста за чувствителни зъби. Тя не съдържа флуориди, агресивни абразиви, парабени, натриев сулфат. Така че нежно почиства и избелва зъбите, премахва свръхчувствителността, предпазва от кариес.

R.O.C.S. Bionica
Bionica

Срещу кървене и възпаление на венците можете да предложите R.O.C.S. Bionica. Тя е с 95,4% компоненти с естествен произход и не съдържа флуорид. Може да се препоръча за употреба от бременни жени, принадлежащи към рисковата категория за развитие на възпаление на венците.

R.O.C.S. пасти за зъби съдържат уникален Mineralin® комплекс

Той е патентована комбинация от ефективни съставки: бромелаин, ксилитол, калциев глицерофосфат, магнезиев хлорид. Комплексът има двоен ефект:

• действието на ензима бромелаин забавя повторното образуване на плаката;

• осигурява ефективна реминерализация на емайла и защита срещу кариес.

R.O.C.S. с цвят жасмин и зелен чай
Jasmin

R.O.C.S. с цвят жасмин и зелен чай

е паста с неверояен аромат, благодарение на използването на 100% натурални съставки, жасминови листа и зелен чай. Този екстракт дава характерните за паста тъмен нюанс и послевкус, който обикновено остава в устата след чаша силен зелен чай. Не съдържа флуорид, натриев лаурилсулфат, парабени, триклозан и хлорхекседин.

R.O.C.S. Medical Sensitive

ви позволява бързо да облекчите симптомите на болката. В същото време да реминерализирате твърдите зъбни тъкани. Идеален е за премахване на свръхчувствителност след процедури по избелване или професионално почистване на зъбите. Той има висок потенциал за използване в комплекса от естетични възстановителни мерки, при ортодонтско лечение и е необходим за бързото елиминиране на свръхчувствителност от всякакъв друг произход.

R.O.C.S. пасти за зъби

Продуктите на марката ROCS се предлагат от Патриция дентално депо. Те са изключително качествени и отзивите от клиентите са много високи. Ако сте включили в плановете си да предлагате продукти за орална хигиена във вашата практика, то тези продукти са точно за Вас! Свържете се с Петър Грозданов на тел. 0888 80 12 12 или на познатите ви телефони, можем да предложим много информация и добри условия.