Как софтуерът goDento генерира приходи за деналната ви практика?

Ще разберете, след като гледате видео разговора с д-р Неделчо Ситнов.

От няколко месеца „Стоматологичен свят“ популяризира софтуера за управление на дентални практики goDento. Негов създател е д-р Неделчо Ситнов. Подкрепяме този продукт, защото новите технологии могат и са в решителна помощ на денталните клиники и кабинети. По принцип софтуерът е част от системата на една дентална практика. Неодушевена част, която обаче придава душа, сърце и ум на всяка практика. И започва да генерира приходи за практиката ви. Бумащината изчезва, времето се пести, стресът намалява. Доверието в екипа нараства. Управлението с goDento е лесно, удобно и бързо. От телефона, таблета или компютъра.

Видеоразговор на две части

За да се запознаете по-детайлно с goDento, направихме един едночасов видео разговор с д-р Неделчо Ситнов и неговият колега Димитър Балджиев. Видео разговорът е разделен на две части. Първата – презентация. Тя описва накратко възможностите на софтуера. И втората – на 26-та минута от разговора – как работи софтуерът в реални условия.

Как софтуерът goDento генерира приходи за практиката ви?

Нашият акцент от първата част – 19-та минута от разговора – е възможността на goDento за SMS кампании. След като софтуерът натрупа база данни от пациенти – какви пациенти влизат и какви манипулации правят – започва сам да ги класифицира в SMS кампании. Има SMS кампании за записване на час. За изтичащи процедури по здравна каса, за профилактичен преглед и пр. Да кажем, за 12 месеца, когато софтуерът е в клиниката, със средно известяване около 1000 пациента на месец, клиниката може да придобие 15-20 000 лв. Много често това са “спящи” пациенти, на които сме пропуснали да се обадим. Така след определено време чрез SMS кампании goDento започва сам да генерира приходи.

Модули от втората част

Амбулаторният дневник е представен във втората част – 28 минута от разговора. Графикът на пациентите – в 30-та минута. Модулът Зъботехника – в 34-та минута. Модулът Лекар – в 38 минута. Тук става ясно как всеки лекар може да проследи само за себе си колко работни дни е имал, колко пациенти. Какви суми е формирал от кешови плащания, от здравна каса. Колко приходи ще останат за него, колко за клиниката.

Изгледайте видео разговора до края – с всички останали модули. Ако имате въпроси към д-р Неделчо Ситнов, можете да му се обадите на тел.: 0888 333 484. Ако не успеете, можете да ги зададете на 19 ноември. Тогава Ирина Горялова и Петър Горялов ще проведат Отворен онлайн час на живо с д-р Ситнов. Темата “Как да спестите време и да елиминирате хаоса в денталната практика чрез софтуера на GoDento“

Това е видео разговорът “Как софтуерът goDento генерира приходи за практиката ви?

Това е видео анонс на Ирина Горялова и Петър Горялов за Отворен час с д-р Неделчо Ситнов на тема “Как да спестите време и да елиминирате хаоса в денталната практика чрез софтуера на GoDento на 19 ноември от 19 ч. до 21 ч. Отвореният час е безплатен, но изисква регистрация: https://www.facebook.com/events/371808457500427

Анонс
Анонс