В този фейсбук лайф Ирина Горялова и Петър Горялов споделят своите размисли преди предстоящата онлайн управленска работилница на тема “Как да управляваме ефективно личните си пари при несигурност“. Тя ще се състои на 13 септември, неделя, от 16 до 18,30 ч. За първи път – отворена за целия дентален бранш!

Парите бяха лошо нещо, така ни учеха. А кой ни е учил да управляваме парите си? Парите – това лошо нещо – без което не можем. Тази материя не се учи никъде, не се учи в училище, нито в университета. А те, парите, действително изтичат през пръстите на ръцете ни. Чувстваме се понякога като гара разпределителна. Работим, имаме доходи – платим тук, платим там… И ето – парите се стопяват. Как действително да ги контролираме? Колко и кога да заделяме? Да спестяваме ли, къде да влагаме? Как да не разчитаме само на пенсията, а да си подсигурим спокойствие? И бъдеще на децата ни. Усещате ли, че със спестяване в банка няма да имате сигурност?

По тези и други въпроси практически ще работим в онлайн работилницата със Стойне Василев – един от най-добрите консултанти по лични финанси в България, председател на Асоциацията на личните финансови консултанти и автор на бестселъра “Умни пари”, на 13 септември (неделя) от 16 до 18:30 ч.

Гледайте видеото с Ирина Горялова и Петър Горялов тук

Имате ли чувството, че парите изтичат между пръстите Ви?

Имате ли чувството, че парите изтичат между пръстите Ви?Как да сте по-спокойни за личните си пари в инфлацията?Повече за онлайн работилницата със Стойне Василев, един от най-добрите консултанти за лични финанси в България, председател на УС на Асоциацията на личните финансови консултанти и автор на бестселъра "Умни пари", на 13 септември (неделя): https://www.facebook.com/events/1657334064431301

Публикувахте от Sustainable Profitable Dental Business в Вторник, 8 септември 2020 г.

Програмата на събитието и за записване тук