Ирина Горялова и Петър Горялов обявиха обединяване под една „шапка“ на всички техни практически курсове и бъдещи инициативи. Това е DreamersDo Академия за цялостно устойчиво управление на денталната практика. 

В специален пост във фейсбук те пишат:

Току-що Фейсбук ни напомни със снимката по-долу за участието ни в журито на конкурса “Дентален мениджър на годината – АДМИРА”, организирано от Асоциацията на денталните мениджъри в България (АДМБ) през 2018 г. Тогава единодушно избрахме за победител д-р Павел Панов, защото е един от добрите примери за това, че брилянтният клиницизъм не е в противоречие с устойчивото управление в името на пациента, а точно обратното – не може без него.

Д-р Павел Панов

Неочаквано за всички година и половина по-късно ситуацията около пандемията COVID-19 потвърди правилността на посланието, което искахме да изпратим с този избор:
Стремеж към клинично свършенство + Устойчиво управление =
Устойчиви резултати и за практиката, и за пациента.

Защо това е важно сега?, ще попита някой.

Както всички видяхме, пандемията недвусмислено разкри бруталната реалност, за която никой не отваря дума – липсата на устойчивост и стабилност на денталните практики (екипна, психическа и финансова). И показа острата нужда от осъзнато и устойчиво управление (а не само от тесен фокус само върху клиницизма).
Накратко, COVID-19 беше изненадващ, но отрезвяващ „стрес тест“ за устойчивото управление на денталните практики (за тяхната издръжливост и капацитет да издържат и да се развиват възходящо при предизвикателства).

Устойчивото управление е ключът към следващото ниво в развитието на денталните кабинети и клиники в България. И без него няма как да има устойчивост нито на клиничните резултати, нито трайно задържане на пациентите.

И колкото по-рано собствениците на дентални практики осъзнаят това и започнат (по който начин преценят) да изграждат стълба на устойчивото управление паралелно със стълба на клиничното усъвършенстване, толкова по-силни и устойчиви ще са техните собственици и екипи и по-удовлетворени – техните пациенти. И толкова на по-високо ниво ще е целият дентален бранш в България.

Това е целта и на нашата работа в денталния бранш. 

Каква е тя?

Знаем, че в денталния бранш курсовете са популярни.
Но ние не сме обучители, нито стандартни лектори. А практици. Преди 14 г. създадохме нашата компания DreamersDo точно, защото лично преживявахме как стандартните обучения в бизнеса губят време и не подкрепят хората в действието и реалните им предизвикателства. И потърсихме нов начин за постигане на целите – с устойчивост, смисъл и лекота.

Оттогава работим само с изпълнителни директори и собственици на компании-лидери в своите индустрии.
Имаме доказани резултати с едни от най-напредничавите управители в България. В това да придвижат компаниите си на следващото ниво, да изградят устойчив печеливш ръст и да са лидери в своите индустрии. И да вървят към най-смелите им и невъзможни цели и мечти. С някои от тях сме постигали рекордни нива на ангажираност на служителите, както и ръст на приходите до 5 пъти.
И тъй като всеки от нашите клиенти е лидер в своята индустрия, те от своя страна вдъхновяваха нововъведения в своите сектори. Така с годините, едно по едно те променят средата в България към по-добро.

Нашата DreamersDo методология за цялостно устойчиво управление е изпитана в кризисни и в добри икономически времена. Тя е с доказани резултати във всеки един бранш, в който сме работили през последните 14 г., вкл. денталния. Сред нашите клиенти са:

клиенти на DreamersDo

В денталния бранш целта ни е да споделим тези прости и изцяло практически (а не теоретични) подходи с тези от Вас, които са:
🔰будни и търсещи (не е за тези, които знаят всичко и са си „добре“) и
🔰искрено се стремят да развиват своите практики на следващото ниво и да създават незабравимо преживяване на пациентите.

Затова, както много от Вас вече ни подсещаха, официално обявяваме с правилното име и под една „шапка“ всички наши практически курсове и бъдещи инициативи:

DreamersDo Академия за цялостно
устойчиво управление на денталната практика 

В нея на място работим само по най-важното – предизвикателствата и най-важните въпроси,
с които всеки собственик ежедневно се сблъсква. И чието решаване е жизненоважно за цялостното устойчивото развитие на практиката.

От това
🔰Как да наемете и задържите качествени хора в екипа,
🔰Как трайно да ги ангажирате
🔰Как да водите редовни високопродуктивни и ангажиращи организационни срещи
🔰Как ефективно да ценообразувате и да управлявате финансите на практиката, та до това
🔰Как в минутите на разговор с пациентите да увеличите мащаба и приема на леченията,
🔰Как да им създадете незабравимо преживяване и 
🔰Как да ги привличате и задържате трайно във времето (дори в криза).

Каква е целта на DreamersDo Академия?

Нашата мисия е да създаваме условия собствениците на дентални кабинети и клиники и техните екипи да реализират своите мечти с лекота за повече здрави, усмихнати и уверени пациенти. Към един по-добър свят, като постигат “троен резултат”:

1. Да доставят изключителна стойност на своите пациенти
2. Да постигат устойчив печеливш растеж
3. Да водят чрез лидерство от ново поколение, което вдъхновява – с ум, сърце и човешко лице.

Правим това като подкрепяме собствениците на практики да управляват устойчиво. И да увеличат качеството на взимане на решения и заедно с екипите си да повишават качеството на разговорите помежду си и с пациентите.

С тях през последните 2 г., вкл. в извънредното положение, подкрепихме десетки собственици на малки кабинети и водещи клиники от цяла България, да преодолеят сериозни предизвикателства и дори да надскочат и най-смелите си мечти.

Очаквайте още новини, практически събития и
пионерски за денталния бранш инициативи от нас!

DreamersDo Академия за цялостно
устойчиво управление на денталната практика 

Заедно за повече устойчиви практики и
здрави, усмихнати и уверени пациенти

Клиничната работа и стремежът към клинично съвършенство са много важни. Без тях няма дентална грижа.

Но въпросът, който никой не повдига, е, че тя сама по себе си няма да е достатъчна, за да преминат денталните практики към следващото си ниво на развитие. Още по-малко през „иглените уши“ на икономическите предизвикателства.

Затова за тези от Вас, които искат да мобилизират „кораба“ на своята практика и да влязат в предстоящите месеци и години осъзнато, подготвени с доказани подходи и инструменти, които вече подкрепиха десетки собственици на дентални кабинети и клиники от цяла България:

✅ Да създават незабравимо преживяване на пациентите и трайно да ги задържат
✅ Да повишат финансовата си стабилност и устойчивост и 
✅ Да просперират (включително по време на извънредното положение)

организираме пълен пакет от изцяло практически (hands-on) висококачествени събития, за да излезете по-стабилни и устойчиви от предстоящата инфлация.

Не оставяйте труда, инвестициите и енергията, които вече сте вложили в практиката си, на случайността!

2 практически (hands-on) курса 
(изцяло работни, а не лекционни):

разговори

управление

Пакет от 2 онлайн работилници
(изцяло практически, а не лекция):

ценообразуване

3 онлайн Отворени часове за собственици на практики:

DentalPro
goDento
опорно-двигателен апарат

За въпроси и записване: 
☎️ 0887 567 033 (или Вайбър)
по имейл: irinag@dreamersdo.net

Очакваме Ви!

Устойчивост и лекота,
Ирина и Петър

Събитията и инициативите на DreamersDo Академията за цялостно устойчиво управление на денталната практика се провеждат в партньорство с в. „Стоматологичен свят“.

Тел. 0888 43 97 18, Сергей Пенов