Като зъболекари как да се грижите за опорно-двигателния си апарат? Работата ни със собственици на дентални практики в последните 3 г. категорично ни показа, че

УСТОЙЧИВОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДЕНТАЛНАТА ПРАКТИКА ЗАПОЧВА ОТ УСТОЙЧИВОТО УПРАВЛЕНИЕ НА СЕБЕ СИ.

ЗАЩО?

Виждаме, че зъболекарската професия е изключително интензивна и особено натоварва опорно-двигателния апарат. Десетки дентални лекари и собственици на практики, дори в млада възраст, ни споделят, че имат болки в китките, раменете, врата, кръста и краката. И дори са „свикнали“ да живеят с болката.

КАКЪВ Е ПРОБЛЕМЪТ?

Собствениците, освен, че са поели кредитния и съпътстващите рискове за функционирането на денталната практика, са и нейните основни икономически двигатели. По тази причина тяхната грижа за здравето им е решаваща не само за тяхното краткосрочно и дългосрочно здраве. А и за благоденствието на техните екипи, на цялата дентална практика и пациенти. Затова ние в DreamersDо, а повечето от Вас ни познават като Ирина Горялова и Петър Горялов,, организираме това безплатно онлайн събитие – за да споделим кое е най-важното, което да знаете и правите, за да поддържате опорно-двигателния си апарат във форма и да сте здрави и устойчиви в краткосрочен и дългосрочен план. За да живеете без болка. И да можете да служите на Вашите пациенти.

И защото УСТОЙЧИВОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДЕНТАЛНАТА ПРАКТИКА Е НЕВЪЗМОЖНО БЕЗ УСТОЙЧИВОТО УПРАВЛЕНИЕ НА СЕБЕ СИ.

Поканили сме проф. д-р Пламен Кинов, завеждащ „Ортопедия“ в ИСУЛ и собственик на „Ортопедичен център Кинов“. Той както и членове на неговия екип да сподели безценни съвети и упражнения, с които да поддържате добра форма, въпреки ежедневното натоварване. Проф. Кинов е участник в нашите практически курсове за денталния бранш – за управлението на практиката и за високоефективни разговори с пациентите за устойчиви клинични и финансови резултати.

Гост ще бъде и д-р Иван Горялов, който като зъболекар ще сподели своя опит и перспектива за това какви са болките, които възникват при стоматологичната работа.

Домакини и водещи на събитието са: Ирина Горялова и Петър Горялов, създатели на DreamersDo. Те са коучове, консултанти и фасилитатори по устойчиво организационно управление с множество международни признания.
Имат 14-годишен опит с едни от най-напредничавите управители в разнообразни индустрии и с дентални практики в България.
Като експерти по устойчиво управление през 2018 г. са били членове на журито на конкурса “Дентален мени- джър на годината – “АДМИРА”. Той е организиран от АДМБ, когато победител бе д-р Павел Панов. Били са и лектори по устойчиво управление на денталната практика като бизнес на СДМ 2018 г.

ПРОГРАМА

ЧЕТВЪРТЪК, 17 ДЕКЕМВРИ 2020 Г. ОТ 19:00 Ч.

Лекционна част
✅Как да укрепите китките?
✅Как да освободите движенията в раменната става?
✅Болки в гърба – Как да избегнете сковаността по време на работа?


🔰Практическа част с упражнения – как редовно да се грижите за китките, гърба и раменете?

ЗА КОГО Е?
Събитието за момента е отворена само е за собственици на дентални практики. Защото УСТОЙЧИВОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДЕНТАЛНАТА ПРАКТИКА ЗАПОЧВА ОТ УСТОЙЧИВОТО УПРАВЛЕНИЕ И ГРИЖА ЗА СЕБЕ СИ.

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ

Събитието е безплатно, но изисква предварителна регистрация в Zoom:
https://us02web.zoom.us/…/tZYqd…
Участници без попълнена регистрация няма да бъдат допускани.‼️

Техническият капацитет е ограничен до 100 участника!
Ако смятате, че не е сигурно или няма да успеете да участвате, молим да не се регистрирате, за да има свободни места за Ваши колеги, които желаят и ще могат със сигурност да участват на 17 декември. Благодарим Ви за разбирането! ‼️

За въпроси свържете се с:
Ирина Горялова на 0887 567 033 или на irinag@dreamersdo.net 

Можете да се запишете и тук