Мини-книжарничка с книгите на известния български ортодонт проф. Валентин Мутафчиев стартира в интернет пространството. Това обяви във фейсбук страницата си неговата дъщеря Рада Кортезова. Днес проф. Мутафчиев навършава 78 години. По случай рождения му ден се ражда и тази мини-книжарничка.

Рада Кортезова

Ето какво написа Рада Кортезова:Днес татко става на 78 години! Да ни е жив и здрав още дълги години! Пандемията силно ограничи контактите му на живо в последната година, но по никакъв начин не намали енергията и продуктивността му. По Нова година ни зарадва с чудесната си нова книга “Минало и бешело”, а сега по случай рождения ден стартира и мини-книжарничката, от която всеки, който иска да се докосне до професионалния и житейския му опит, може да закупи от издадените през последните 13 години книги. Приятно четене!

В тази мини-книжарничка са събрани всички професионални, публицистични и биографични книги, които известният български ортодонт проф. Мутафчиев е издал през годините.

Книгите на проф. Валентин Мутафчиев

Проф. Валентин Мутафчиев по време на дългия си житейски път е успял да предаде не само професионален опит в своите монографии. Той споделя поетични вълнения, пише проза, мемоари, отстоява гражданската си позиция в публицистичните си книги.

Целта на мини-книжарничката е даде лесен достъп до неговите публикации през годините.

Връзка към интернет мини-книжарничката с книгите на проф. Валентин Мутафчиев

Бъдете здрав, проф. Мутафчиев! Радвайте се на житейско и творческо дълголетие! Очакваме следващите Ви книги! – от “Стоматологичен свят”