“Оптика Лазер” произвежда специализиран комплект от електронни и оптични инструменти за лекарите по дентална медицина, провеждащи ендодонтско лечение,

Представяме ви го

Апекслокатор

Апекслокатор
  • Апекслокатор – (поколение VI+).  Дефинира мястото на физиологичното стеснение. Адаптира начина на измерване  в зависимост от състоянието на канала – по метод на Сонада (при сух канал)  или по метод на Кобаяши (за т.н. мокър канал).  Точен, компактен, цветен дисплей, индикация само звукова или с говорни съобщения.

Диоден лазер (високоенергиен)

Диоден-лазер-orion
  • Диоден лазер (високоенергиен) – за стерилизация на инфектирани коренови канали. Пемахва микроорганизмите до апикалното стеснение и  по стените на канала, премахва налична остатъчна пулпа, стерилизира и запечатва входните отверствия на латерални и дентинови канали, премахва размазания слой.

Лампа за фотополимеризация

Лампа за фотополимеризация
  • Лампа за фотополимеризация. Компактна, с компресиран световод за висока плътност на мощност при дозирана сила на светене. Осигурена с механизъм за сваляне на световода и стерилизация срещу кръстосани инфекции. Комплектова се с два броя акумулатори с магнитно куплиране и зарядна станция.

Нискоинтензивен лазер

Нискоинтензивен лазер
  • Нискоинтензивен лазер – за ускоряване на противовъзпалителната реакция, за намаляване на предизвиканата болка, за стимулиране на регенераторните процеси в периапикалните тъкани.

Пациентски детектор на зъбна плака

  • Пациентски детектор на зъбна плака  – служи за визуализация в домашни условия на наличието на колонии от патогенни бактерии чрез предизвикана флуорисценция. Мотивира пациентите за посещение при личния зъболекар.
Detector-Sova
toothplaquedetector

За повече информация: Оптика Лазер

www.opticalaser.eu

info@opticalaser.net

тел. 0888 835 588