Подробности за уредите за качествена UVC дезинфекция на въздух и повърхности. Подбрахме за вас този аудио разговор, провел се в Дарик радио. Вярваме, че ще ви бъде полезен.

Разговорът е с Филип Шкембов, управител на ИКИС СЛ. Той разказва подробности за уредите за качествена UVC дезинфекция на въздух и повърности.

Уредите са два типа. Единият е за директна дезинфекция на въздуха, когато изчоникът на ултравиолетова радиция е открит. И вторият уред е, когато е закрит в специална камера. Взависимост от видовете има специфика на ползване.

Какъв е правилният начин по който да се ползват? Уредите трябва да отговарят на определни норми и стандарти. Осново за уредите, които са за директна децинфекция, където има директна светлина, е да имат системи, които да спират уреда при наличие на хора в помещението. По-точно трябва да имат датчици за движение. В момента, в който влезе човек или има някакво движение, този уред спира. И не работи, докато хората не излязат от помещението. Второто е важно нещо е

На този линк чуйте целия разговор по Дарик радио

Не забравяйте да се абонирате за „Стоматологичен свят“ на PDF

„СТОМАТОЛОГИЧЕН СВЯТ“ НА PDF Е ИЗЦЯЛО НОВ ПРОДУКТ: 

Видео и аудио вестник. С други думи – информация, статии, съчетани с вградени чрез линкове видео, аудио файлове, записани чрез фейсбук на живо събития.

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ?

– Гарантирано разпространение – чрез линк на собствения си e-mail

– Не го съхранявате на бюрото си, а в паметта на компютъра

– Онлайн събития, които са се провели по различно време във фейсбук, са събрани на няколко страници. Можете да ги гледате на спокойствие, когато имате време

– Такива възможности хартията не дава

– Разбира се, можете да го разпечатвате и на хартия, на принтер, формат А-3

КАК ДА СЕ АБОНИРАТЕ?

Вижте тук