Поставете пациента на първо място или как да постигнем добър дентален мениджмънт с денталния софтуер Ovelon Dental CRM.

В днешно време денталните клиники не само лекуват, но и осъществяват персонална връзка с пациентите. Така клиентът остава доволен не само от проведеното лечение, но и от самото обслужване и внимание, което получава. Персоналното отношение към пациентите издига всяка дентална клиника на едно по-горно ниво и вече може да се говори за наистина добър дентален мениджмънт.

Добрият дентален мениджмънт обаче се постига трудно. Нужно е да познавате добре своите пациенти, а това е непосилно, ако тяхната бройка е голяма. Освен това, комуникацията с пациента не трябва да прекъсва с неговото излизане от клиниката.

Най-добрият начин да поддържате комуникация с голям брой пациенти е посредством специализиран софтуер с CRM модул (за взаимоотношения с клиентите). В този случай цялата информация и ангажименти към пациентите е систематизирана на едно място и е лесно достъпна.

В случая ще ви покажем как това може да стане с денталният софтуер Ovelon Dental CRM, който притежава CRM модул, плюс стандартните функционалности за управление на денталната практика.

Какво е CRM?

Системата за управление на взаимоотношенията с клиентите, за по-кратко само CRM система (Customer Relationship Management (CRM)), е приложен софтуер за организации и предприятия, който управлява взаимодействието с настоящи и бъдещи клиенти.”

С какво може да ни бъде полезен един CRM модул в денталната практика?

Съдържа подробна информация за пациента. Освен задължителната медицинска информация, може да въвеждате допълнителна такава за пациента. Това обогатява пациентското досие и Вие наистина знаете повече за самият пациент.

Може да въвеждате задачи и напомняния, свързани с пациента. Персонализираните напомняния за пациента са много полезни. Така винаги ще бъдете подсетени, ако трябва да се обадите или имате задача, свързана с конкретния пациент. Тази информация също така е налична във вашия смартфон и имате достъп до нея дори да не сте в клиниката.

Имейли и SMS. Това е най-лесният начин да информирате пациента за наближаващ час за посещение, контролен преглед, профилактики и др. Естествено, изпращане на съобщение с поздрав за рожденият му ден ще остави в него добро впечатление от проявеният професионализъм. В Ovelon Dental CRM са интегрирани няколко доставчика за SMS съобщения, като на някои цените достигат само до няколко стотинки, което е икономически изгодно при изпращането на голямо количество съобщения.

Органайзер. Хубавият органайзер ще автоматизира повечето от горните неща и може да изпраща групови съобщения до всички. Освен това ще се грижи да не пропуснете изпълнението на дадена задача. Ще може да следите за наближаващи часове за посещение, контролни прегледи, рожденици и др.

Достъп до пациентско досие. Знаете ли, че освен това може да предоставите достъп на пациента до неговото собствено досие с ограничени данни. Така пациентът ще може да проследи информацията за своето лечение, да има достъп до своите рентгенови снимки и дори да погледне кога е следващият му час за посещения.

Освен това Ovelon Dental CRM е напълно функционален модерен дентален софтуер, който покрива всички нужди на денталната практика, както за обработването на частни пациенти, така и за такива по НЗОК и електронното отчитане.

Модула за CRM е само една малка част от възможностите на Ovelon Dental CRM.

Научете повече за денталния софтуер и се регистрирайте за демо като посетите www.ovelon.com