Преносим CS 3600  3D Scannerбързо и гъвкаво интраорално сканиране – независимо дали работите с импланти, ортодонтия или ресторации. Предлага се от фирма АЛБА ТМ

– Бързо и гъвкаво интраорално сканиране – независимо дали работите с импланти, ортодонтия или ресторации. Уникалната технология на сканиране позволява на CS 3600 да достигне висока скорост на непрекъснато сканиране. Това Ви дава възможност да сканирате спокойно и без прекъсвания, което намалява многократно времето за получаване на дигитален отпечатък.

– Интелигентната система на добиване на образ Ви дава свободата да сканирате навсякъде, където има нужда, без да се съобразявате със зададена посока.

Трудните за достъп зони вече не са проблем – CS 3600 има два накрайника с различна ориентация – стандартен и страничен – специално проектиран за труднодостъпните зони като захапка, букално и постериор. Всички накрайници са подходящи за стерилизация в автоклав.

– Високата детайлност прави откриването на граничната зона между твърди и меки тъкани лесно, независимо дали е в автоматичен или ръчен режим.

За по-голямо удобство CS 3600 е съвместим с всички отворени системи за планиране на импланти и хирургични водачи.

– Специализираните инструменти в сканиращия интерфейс Ви дават възможност бързо и лесно да достигнете до образ подходящ за моделиране от лабораторията.

– CS 3600 може да работи и като самостоятелна единица в ежедневната Ви практика, която е отворена за работа с всички налични на пазара CAD/CAM системи и програмни продукти за моделиране на ресторации.

– Отвореният STL файл е със захапка, което премахва необходимостта от изпращане на специални индексирани STL файлове, спестявайки по този начин много от Вашето  време, както и от времето на лабораторията.

– Връзка с лабораторията – посредством CS Connect  (безплатен) намалява разходите и времето по транспортиране на отпечатъка.

CS 3600  3D Scanner е преносим. Това Ви дава възможност да се ползва пълноценно от различни кабинети и центрове.

За въпроси и контакти:

За въпроси, моля свържете се с нас или посетете www.albatm.com

0888 344 774 – Ева Славчева, 0888 344 775 – инж. Наско Илиев