Професионално управление на денталната практика с Ovelon Dental CRM.

Случвало ли Ви се е, да търсите софтуерен продукт, с който да управлявате денталната си практика правилно и функционално? Ако е така, значи почти сигурно знаете, че да намерите подобен продукт е почти невъзможно и винаги трябва да правите някакъв компромис. Именно пред това предизвикателство се изправя Ovelon Dental CRM. Казано накратко –  в него ще намерите всичко, което ви е нужно и то ще работи точно както очаквате.

В днешно време все повече дентални лекари желаят да следят възможно най-много процеси чрез своят дентален софтуер. Ovelon Dental CRM е създаден точно за тази цел – да оптимизира максимално работни процеси в една дентална практика. Ovelon притежава голям набор от функционалности, но остава лесен и разбираем за ползване. Изцяло покрива работата с частни и здравноосигурени пациенти, като включва и всички модули за отчитане по договор с РЗОК, включително и автоматизирано подаване на отчетите към ПИС системата на НЗОК.

Ovelon Dental CRM е най-новият и иновативен софтуер за дентални лекари от ЕМ ДЖИ СОФТ, един от водещите производители на дентален софтуер, като в него са събрани опита и знанието на хиляди дентални практики, клиенти на фирмата през последните 15 години. Ovelon Dental CRM просто работи безпроблемно във всички направления и се развива постоянно.

Пълните функционалности на продукта не могат да бъдат описани накратко, затова ще изброим няколко от най-големите му предимства и някои от иновативните му функционалности.

Интуитивен и лесен за използване

Работите с лекота. Това е една от основните цели на продукта – да може да се ползва без предварително обучение и да е разбираем за самите дентални лекари и техният персонал. Тук това е постигнато изключително добре.

Работа с частни и НЗОК пациенти

Работи перфектно и в двете направления. Не е нужно да използвате един софтуер за пациенти по НЗОК и друг за частни такива. Тук всичко е събрано на едно място и вече ще имате пълна информация за пациента. Изключително богато пациентско досие с информация за план за лечение, зъбни статуси и извършени лечения, финанси и платени суми, поръчки за зъботехника, X-Ray снимки, прикачени документи и бележки, CRM дейности и записани часове, електронни документи, кореспонденция чрез SMS или Имейл и много други. Освен това, може да проверите отчетените в НЗОК дейности на пациента от всички лекари в страната, което ще ви предпази от злонамерени действия и глоби.

CRM – модул за взаимоотношения с клиентите

Може да задавате различни задачи, свързани с пациентите. Може да задавате задачи на персонала и да следите тяхното изпълнение. Разполагате с вграден Имейл клиент за управление на електронната ви поща. Освен това разполагате с Органайзер за изпращане на SMS или Имейл към пациентите за подсещане на записан час, контролен преглед, поздравление за рождени дни, празници и други. Избор между няколко доставчици за изпращане на SMS, като цената при някои от тях стартира от 0.02 ст./SMS или по-малко в зависимост от закупеният пакет.

Перфектният работен график

Просто трябва да го видите за да разберете всички функции, които предоставя – подобен модул за управление на графика не може да бъде видян в друг подобен продукт. Естествено, достъп до графика имате и чрез своето мобилно устройство. Освен това графикът е допълнен с модул за Онлайн записване на часове, в който вградихме много добри възможности и функционалности, като автоматично пресмятане за свободните часове според времетраенето на избраната процедура и др.

Следене на финансите и проценти за лекарите

Пълна финансова картина на пациента. Възможност за пълно и частично плащане на процедури. Работа с предплатени суми от пациента за лечение. Налични 3 различни начина за пресмятане процентна заработка на лекар в клиниката и пълно следене на неговите приходи и разходи.

Модул за електронни документи

Направете всичките си документи електронни. Създавайте всякакви документи, форми за попълване на данни и други. Система за преглед, попълване и електронно подписване на документите от пациента и автоматичното им запазване в неговото досие, достъпни по всяко време в електронен вид с валиден подпис на пациента.

И всичко това в Облака, достъпно отвсякъде

Направете бърза и лесна регистрация от официалният уеб сайт на Ovelon Dental CRM – www.ovelon.com и се убедете във възможностите му.  Пълната гама със софтуери за управление на денталната практика, произвеждани от ЕМ ДЖИ СОФТ, може да откриете на https://emgsoft.net

Още по темата: