В колаборация с денталните практики, които желаят тази услуга

“Стоматологичен свят” изготвя индивидуални броеве за пациента и неговото орално здраве – в колаборация с денталните практики, които желаят тази услуга. Изданията се наричат „Съвети на зъболекаря“.

Може и с друго заглавие.

Изданията са на PDF

образователни, тематични, забавни.В изданията на PDF могат да се вграждат линкове, които да водят към образователни видеа, сайтове и пр. Самите издания могат да бъдат и виртуални.

Изданията са изградени на принципа: въпроси на пациентите

отговори на зъболекарите. В допълнение – с кратка образователна статия по съответната тема. Могат да се качват на сайта, във фейсбук страницата на клиниката или кабинета, да бъдат изпращани на мейлите на пациентите – при тяхно желание.

Изданията не са тип „бюлетин“

Защото не свеждат информация, а са интерактивни – лечителят лично дава отговори на често задавани от пациентите въпроси, дори свързани и с настоящата ситуация.

Това е нов тип проактивна комуникация

общуване с тях, с цел лично отношение и грижа за оралното им здраве извън кабинета и клиниката. С цел добавена стойност в позитивното изживяване на пациента.

В момента влагането на специализиран труд става много по-скъпо. По принцип нарастват разходите. А изданията спестяват значително по-големите разходи за хартия и печат на образователни материали, както и разходите за разпространението им.

Постовете във фейсбук минават и отминават, а в едно подобно издание темата е фокусирана.

Разбира се,

изданията могат да се разпечатват и на хартия

– ако желаете да ги поставите в чакалнята.

Ето един примерен виртуален брой

А тук на PDF

За контакти: 0888 43 97 18, Сергей Пенов

За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към фейсбук групата Сподели със „Стоматологичен свят“.

Акцентите от деня и седмицата следете и на нашата Фейсбук страница.