MG Dental Clinic – 10 години професионален успех!

Дни преди Коледа в художествената галерия nOva art space, София, или както още я наричат „модерен храм на духовността”, MG Dental Clinic, София, отпразнува 10 години от създаването си.

Всъщност, събитието изглеждаше по-скоро като среща между близки хора. Колеги, приятели, партньори и гости. Защото атмосферата бе изпълнена с усмивки и смях, непринуденост и топлота.

И искрена съпричастност, изразена в поканата, отправена към всеки. Тя гласеше: „Моля, не купувайте подаръци и цветя, а оставете „букета” си в кутията за дарения на Фондация „За Нашите Деца”.

Юбилеят е повод за Радост и Равносметка.

В приветствието си към гостите д-р Мариан Грънчев, собственик на клиниката, очерта пътя, през който е преминал, за да я има днес MG Dental Clinic.

От нощните смени в една дентална клиника преди 17 години, през наемането на кабинет и работа почти 24 часа нонстоп. В клиниката и в кабинета. Следват смяна на апаратурата, смяна на местоположението, за да се осигури повече комфорт на лечителите и пациентите.

И решителната крачка – той прави първия си собствен кабинет. По думите му:

Планирах, строях, стана едно малко бижу. След две години малкото бижу, наистина се оказа малко…

Тогава закупува първата част от помещението, където днес се намира MG Dental Clinic. В последствие – заради нуждата от повече въздух (на вечно устремените им трябва!) – и съседното помещение.

– Лека-полека създадохме стандарт за обслужване – MG Dental Clinic, което постоянно подобряваме и усъвършенстваме – каза в заключение той. И допълни, че за него стоматологията е най-доброто му хоби. То го зарежда и мотивира да работи с желание.

Кадифеният глас на Белослава придаде на вечерта соул и джаз очарование и разбира се – минути на наслада от музиката й.

Тортата, разрязана от екипа на клиниката, бе кулминацията на празника.

Празник, който ще помним. А д-р Мариан Грънчев – един не само отличен професионалист, но и отличен мениджър – ще превръща всеки ден в празник за своите пациенти, сътворявайки им нови усмивки. Пожелаваме му го от сърце!

Чисто белите страници не съдържат история. Без да се натрапва, черният цвят, носител на безупречна елегантност, сила и сериозност, е една от отличителните черти на MG Dental Clinic.

Това е и личният почерк на д-р Мариан Грънчев.
Той, подкрепен от екипа си, вече с гордост може да изпише върху бялата (десета) страница на клиниката си:
„10 години професионален успех!”