Ovelon Dental CRM не е поредният дентален софтуер. Той е създаден на база 15-годишен опит и мнението на хиляди дентални лекари. Това е новият дентален софтуер на ЕМ ДЖИ СОФТ (emgsoft.net), разработчик на познатият продукт Dentist, с който работят голяма част от лекарите по дентална медицина. Ovelon Dental CRM е изцяло ново попълнение към гамата дентални софтуери на фирмата производител. Той стъпва на облачни технологии, докато Dentist е класически софтуер с инсталация на компютър.

В Ovelon Dental CRM са оптимизирани вече познатите модули, използвани в денталната практика. Добавени са нови такива, като CRM – взаимоотношения с клиентите, електронно подписване на собствени документи от пациента, пациентски досиета с достъп от самият пациент и много други. С Ovelon Dental CRM вече може да поставите пациента на първо място и да изградите професионално управление на Вашата дентална практика.

Работете отвсякъде. Облачната архитектура на Ovelon Dental CRM позволява да работите откъдето пожелаете без да е нужно да инсталирате продукта. Трябва ви просто уеб браузър. Използвайки облачен софтуер, нямате нужда от поддръжка на сървъри, закупуването на такива или специализиран персонал за инфраструктурата. Това спестява голяма част от разходите ви.

Грижа за Вашите данни. Вашите данни са на сигурно място в облачният сървър, където се пазят и не може да ги загубите. Не е нужно да правите архиви или да се безпокоите за тях. Освен това се използва криптирана връзка за сигурност на данните.

Без ограничение на операционната система. Може да ползвате Windows, Mac, Linux или др.

НЗОК интеграция. Създаване и печат на амбулаторни листа и направления по НЗОК. Електронно отчитане и документи според последните изисквания на НЗОК. Автоматични проверки за здравен статус, както и достъп до електронно досие в НЗОК – информация за отчетените дейности в НЗОК от всички дентални лекари. Знаете ли, че може да направите своите електронни отчети, дори когато сте на почивка? С Ovelon Dental CRM е възможно.

Частни пациенти. Амбулаторни листа и дейности за частни пациенти. Изключително богато пациентско досие с множество функции и възможности.

Справки и Отчети. Получете пълна финансова картина за клиниката. Автоматизирано разпределение на проценти за клиника и лекар по дентална медицина. Пълна информация за извършените от лекарите дентални дейности, финансови потоци и др.

Професионално управление на денталната практика

С Ovelon Dental CRM е постигнат много важен баланс между функционалност на софтуера и лекота при използването му. Бързо обработване и обслужване на пациента при регистратура, снемане на статус, обработка на дентални дейности и др. Лесен за използване, интуитивен и функционален. Управлението на множество клиники от едно място е вече повече от лесно. Множество справки и отчети. Всеки лекар може да проследи своите заработки, проценти, финанси, извършени дентални дейности и др.

В богатия набор от модули ще може да съхранявате и обработвате най-различна информация. Ще може да съставяте план за лечение, снемате зъбни статуси и въвеждате пълна информация за лечението. Ще може да следите финансите на пациента, обработвате поръчки за зъботехника, въвеждате бележки, файлове и X-Ray снимки. Благодарение на CRM модула ще може да следите кореспонденцията с пациента, да задавате задачи, свързани с него, да изпращате SMS, имейли и др.

Електронни документи и подписване

Едно от най-интересните нововъведения. Създавайте собствени бланки на документите, които се попълват автоматично с данните на пациент и лекар. Изпратете документа към устройство, където може да бъде прегледано и подписано от пациента, докато чака на рецепцията. Запазване на подписания документ във Вашата система заедно с подписа на пациента и възможност за разпечатване по всяко време. Системата за електронни документи ще ви спести ненужното съхранение на хартиени такива и ще ги организира в електронен вид.

Професионален график с множество възможности

Графикът е един от най-основните модули в денталната практика. Затова в Ovelon Dental CRM му е обърнато голямо внимание. Ето някои от неговите функционалности:

  • Виждане на всички лекари, различни клиники, част от тях или определено избрани в графика.
  • Изгледи по ден (разграфен по лекари или обекти), седмица, месец.
  • Timeline изглед, включващ и визуализация по различни обекти.
  • Панел „Пациентски поток“. В реално време той показва пристигналите, закъсняващите, текущите и др. пациенти.
  • Бързо преминаване напред и назад по период – седмица, ден, месец.
  • Статуси. Всеки записан час може да бъде в различни състояния. Непотвърден (напр., ако си е записал час през уеб сайта ви), Потвърден, Пристигнал, Закъсняващ, Текущ, Липсващ, Чакащ, Отменен, Спешен, За снимка, попълва документи и Завършен.

Онлайн пациентско досие

Покажете на Вашите клиенти, че са специални. Ovelon Dental CRM разполага с възможност да давате достъп на пациентите до тяхното досие, като Вие избирате кои данни може да виждат. Тази функционалност се интегрира за броени секунди във Вашият уеб сайт.

Клиентите Ви ще го оценят

С Онлайн пациентското досие създавате визия за професионализъм. Те може да наблюдават информация за предстоящ записан час, своя зъбен статус, извършени дентални дейности, достъп до X-Ray снимките и др.

Мобилно приложение

Освен, че можете да работите през всички устройства с уеб браузър, за продукта е създадено специално приложение за Android. От него лесно може да обработвате своя график, да записвате, редактирате и преглеждате часове. Всичко, което променяте като данни, се отразява мигновено навсякъде по системата и всички устройства. Освен това, получавате информация за своите CRM задачи, както и нотификация за възложена задача, напомняния и др.

CRM – Поставете пациента на първо място

CRM е „Системата за управление на взаимоотношенията с клиентите“ и е неразделна част от повечето модерни софтуери.

„Персоналното обслужване на клиентите на здравни и частни осигурителни фондове е трудно, дори немислимо, без интегрирана CRM система“

Издигнете комуникацията с пациента на ново ниво. Следете комуникацията с него, телефонни обаждания, имейли, SMS и др. Пълно пациентско досие с подробна информация. Статистики за посещения и извършени телефонни обаждания. Свързани поставени задачи и ангажименти спрямо пациента. И много, много други.

Задачи
Задачите могат да бъдат възлагани от отговорно лице към конкретен служител/служители и да се следи за тяхното изпълнение. Всеки служител, към който е разпределена задача за изпълнение, получава директно уведомление за това в системата, както и на своя телефон.

SMS
Изпращане на SMS съобщения за подсещане на час, поздрав за рожден ден, контролен преглед и много други.

Mail
Напълно функционален Имейл клиент по протокол IMAP с възможности за изпращане, четене и управление на електронната поща. Групови Имейл съобщения до пациентите. Показване на имейл кореспонденция с даден пациент. Показване на пациентско досие при получен имейл.

Органайзер
Изпращане на SMS за подсещане за час, промяна на час и др. Освен това, вече може освен SMS да изпращате и групов имейл. Подсещане за рождени дни, контролни прегледи, поръчки за зъботехника и др.

И всичко това в Облака, достъпно отвсякъде

Направете бърза и лесна регистрация от официалния уеб сайт на Ovelon Dental CRM www.ovelon.com и се убедете във възможностите му.