Онлайн работилницата „Как да управлявате личните си пари при несигурност“ бе отворена за целия дентален бранш. Изводът след провеждането й, е че тя трябва да бъде задължителна за всяко българско семейство. Причината – никой не ни учи, нас българите, как да управляваме личните си пари. Тази тема е непозната за нашето общество, но жизнено необходима. В сравнение с Германия, по думите на лектора Стойне Василев, всеки, който навърши 20 години, вече има личен финансов консултант!

Да, разликата, както се казва, е от земята до небето. А Стойне Василев имаше задачата да намали тази разлика. Давайки чрез личната си експертиза и опит основите за управлението на личните ни пари. Постигна го.

Стойне Василев е един от най-добрите консултанти по лични финанси в България. Работилницата се проведе на 13 септември, неделя. Водещи бяха Ирина Горялова и Петър Горялов, DreamersDo*. Събитието бе реализирано с подкрепата на фирма АЛБА ТМ, официален представител на CARESTREAM DENTAL за България.

Участниците намериха отговор на въпросите  как да управляват личните си пари. И то така, че да постигат най-важните си цели в живота – да си осигурят спокойствие на старини. А не да разчитат на нищожна пенсия. Кое да плащат първо, когато получат пари. От лектора бяха ясно очертани 3-те линии на защита на личните пари при инфлация. Как финансово да защитят себе си и семейството си при непредвидени ситуации и др.

Факт е, че много хора си водят записки за приходите, разходите – ежедневните или месечните. На семейството, спестяват, планират почивки и пр. Работилницата изяснява защо това трябва се прави, каква е целта, и по какъв начин – с какви инструменти – да се управлява този процес. Резултатът от него е предвидимост, спокойствие и финансова свобода.

В събеседването Стойне Василев сподели мнението си и по други въпроси. Как да защитим парите си в сегашната непредвидима ситуация? Да ги обръщаме ли в евро, долари или друга валута? Ще се повтори ли 1996 г.? Губим или не, ако държим парите си на влог в банка? И още – какви са очакванията му за инфлацията у нас? Кога и с колко процента ще скочи тя, в какво да се инвестира?

Разбира се, темата за инвестициите е съществена, достатъчно голяма и си заслужава отделна работилница.

В края на тази участниците пожелаха още срещи със Стойне Василев.

Интересът към тази работилница бе очевиден, а въпросите към Стойне Василев – много. Ето защо организаторите решиха да я проведат отново на 25 октомври, т.г, Достатъчно време, за да се включат всички, които не успяха да го направят.

Тук се запознайте с програмата и се запишете

*Ирина Горялова и Петър Горялов са домакини, организатори и водещи на работилницата. Те са предприемачи и създатели на DreamersDo – първата компания за коучинг за устойчиво организационно управление за собственици и изпълнителни директори в България. Те са коучове, консултанти и фасилитатори по устойчиво организационно управление. Дръзката им мечта е в България да има повече бизнеси, които предоставят изключителна стойност на своите клиенти и са устойчиво печеливши. И така България да стане хъб за продукти и услуги на световно ниво, които да променят света.

Повече за гост-лектора Стойне Василев можете да прочетете тук – https://smartmoney.bg/

Тук можете да изгледате видео интервю на “Стоматологичен свят” със Стойне Василев, Ирина Горялова и Петър Горялов. То бе направено преди провеждането на тази работилница.